Till innehåll på sidan
Planeringsbidrag inför internationell ansökan 2024. Foto på medarbetare runt ett sammanträdesbord.

Planeringsbidrag inför internationell ansökan 2024

Erbjudandet riktar sig till aktörer som vill förbättra sina projektansökningar och möjligheter till finansiering. Erbjudandet gäller för internationella utlysningar inom något av följande områden; Hållbar industri, Hållbara samhällen, Hållbar precisionshälsa, Hållbara matsystem och Hållbar mobilitet.

Vad kan ni söka för?

Utveckling av en ansökan till en internationell utlysning. Aktiviteter som stärker ansökan eller teamets sammansättning kan bli finansierade.

Vem kan söka?

Akademiska aktörer, forskningsinstitut, offentlig sektor, civilsamhället eller små och medelstora företag (SMF), i Sverige, som planerar att ansöka i en internationell utlysning.

Hur mycket kan ni söka?

Upp till 300 000 kronor för projektparter. Svenska aktörer som planerar att koordinera ett projekt inom Horisont Europa kan söka upp till 500 000 kronor. Arbetet ska genomföras inom 12 månader.

Viktiga datum

I det här erbjudandet bedömer vi ansökningar vid flera tillfällen. Därför har vi delat in ansökningstiden i flera ansökningsperioder. Det innebär att om du skickar in din ansökan före den sista dagen i en ansökningsperiod får du den bedömd i anslutning till det datumet. Men du kan skicka in din ansökan när som helst före sista ansökningsdag. I tidslinjen visas de ansökningsperioder som ligger närmast i tid.

1 feb

Öppnar för ansökan.

14 feb

Informationsmöte och frågestund.

27 mars

Sista dag i ansökningsperiod.

4 juni

Sista dag i ansökningsperiod.

25 september

Sista dag i ansökningsperiod.

 

Utförlig information (på vinnova.se)