Till innehåll på sidan
Illustration till Formas HållBar Skogen och samhället

Formas HållBar: Skogen och samhället

Hur kan skogen på bästa sätt bidra till många olika samhällsmål? Välkommen till Formas HållBar för att prata om, eller lyssna på, olika perspektiv på skogens många roller i samhället.

Den 19 oktober bjuder vi på kunskapsmingel, skogsinspirerad alkoholfri dryck och enklare tilltugg i Formas lokaler.

Under eftermiddagen och kvällen kan du till exempel träffa olika aktörer som på olika sätt arbetar med skogsfrågor tillsammans med representanter från forskningsprojekt inom Formas utlysning Nya former av skogsskötsel för flera samhällsmål

Du har också möjlighet att lyfta kunskapsbehov och idéer till vårt långsiktiga arbete på skogsområdet. Formas medarbetare och våra egna experter på området finns också på plats.

Anmälan:

Deltagandet är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat. Om minglet blir fullbokat aktiveras en väntelista. Det här evenemanget erbjuds inte digitalt utan vi fokuserar på det fysiska mötet och samtalen på plats.

Tid och plats:
  • Datum: Torsdag 19 oktober
  • Tid: 16.30-18.30
  • Plats: Drottninggatan 89, Stockholm
Om Formas HållBar

Formas HållBar är en del av en rad satsningar som Formas gör för att förmedla kunskap om aktuella frågor inom hållbar utveckling, miljö, areella näringar och samhällsbyggande. HållBar är ett tillfälle att träffas för att utbyta erfarenheter och tankar om ett aktuellt ämne.