Till innehåll på sidan

Webbseminarium om klimatdeklaration för byggnader

Boverket bjuder in till ett webbseminarium om klimatdeklaration för nya byggnader. Vi ger korta föreläsningar om aktuella frågor där vi fördjupar oss bland annat om mallen för beräkningsunderlaget till en klimatdeklaration och Boverkets kontroll av en klimatdeklaration. Webbseminariet avslutas med en frågepanel med Boverkets projektgrupp för klimatdeklarationer. Här har du möjlighet att ställa dina frågor via chatten. Frågor som vi inte hinner besvara i sändning kommer att bli besvarade och publicerade i den digitala handboken för klimatdeklaration på Boverkets webbplats i efterhand.

Seminariet är kostnadsfritt. Det riktar sig framför allt till dig som är byggherre, byggentreprenör, projektörer eller miljökonsult. Eller om du på annat vis blir berörd av reglerna om klimatdeklaration för nya byggnader.

Webbseminarium om klimatdeklaration för nya byggnader kommer vi att sända via Zoom. När du anmäler dig kommer du att få en bekräftelse via e-post med mer information samt länk till seminariet.

Webbseminariet är öppet men kräver anmälan för tillgång till möteslänk.

Klimatdeklaration – en digital handbok från Boverket

Boverkets rapport Gränsvärde för byggnaders klimatpåverkan och en utökad klimatdeklaration