Till innehåll på sidan

Lös hållbarhetsutmaningen i kommunen med idéer från Europa

Den 18 januari bjuder Tillväxtverket, som är svensk kontaktpunkt för URBACT, in till ett informationsmöte om de finansieringsmöjligheter som URBACT erbjuder. På mötet får du information om den kommande utlysningen och om hur du går till väga för att ansöka om finansiering.

Utlysningen kommer vara öppen 10 januari till 20 mars 2024. Infomötet ger dig möjlighet att lära dig mer om URBACT och möjligheten att söka projektfinansiering till erfarenhetsutbyte med andra städer inom hållbar stadsutveckling.

URBACT är ett europeiskt kunskapsutbytesprogram som EU finansierar. Målet är att göra det möjligt för städer att arbeta mer tillsammans och utveckla lösningar på gemensamma urbana utmaningar. Det sker genom nätverk, erfarenhetsutbyte och genom att identifiera de bästa metoderna att förbättra städer.

Datum: 18 januari 2024

Plats: Online via Teams

Språk: Svenska

Mötet passar dig som

Är intresserad av att öka kunskap och få verktyg att lösa en utmaning inom hållbar stadsutveckling. Exempel på aktörer som kan delta är kommuner, kommunalförbund, lärosäten, aktörer i det företagsfrämjande systemet, civilsamhällesorganisationer med flera.

Är detta intressant för just er och funderar ni på hur ni konkret ska göra? Boka in 18 januari klockan 9-11 och håll utkik efter vår infosession om kommande utlysning. Inbjudan och anmälningslänk kommer inom kort!